De rijke keuken van Waddinxveen

Waddinxveen heeft vele restaurants en verschillende keukens: onder meer een Mediteraanse keuken, eigentijds Frans in combinatie met een wijnbar, Argentijnse cuisine, veelzijdige specialiteitenrestaurants met tapas of proeverijconcepten en binnenkort een nieuwe pizzeria! De mensen die hier komen om gezellig te lunchen of te genieten van een heerlijk diner komen niet alleen uit Waddinxveen, maar uit de hele regio.

Al vanaf mijn 12e jaar wist ik dat ik later mijn eigen restaurant wilde beginnen. Ik groeide op in een echte slagersfamilie en de passie voor eten zit helemaal in mijn bloed. Mijn vader heeft me alle kneepjes van het slagersvak geleerd. Uitbenen, uitsnijden en mensen adviseren vond ik destijds al erg leuk om te doen en dat is nu niet anders.

Een unieke sfeer
De kracht van Waddinxveen zit in verschillende dingen. Om te beginnen is er voor ieder wat wils. Nu het voorjaar is aangebroken komt de prachtige Nesseboulevard helemaal tot leven. Het is een veilige, gezellige ambiance, je kunt makkelijk parkeren en het uitzicht op de hefbrug en de langsvarende bootjes is uniek. De restaurants die hier gevestigd zijn hebben allemaal een goed concept. Ieder heeft zijn eigen smaak en authentieke sfeer. We zien elkaar niet als concurrent, maar gunnen elkaar juist succes. We zijn bewust van de kracht van onze eigen kaart én de kwaliteit van de gerechten die we bieden. En . . de gemoedelijke sfeer zie je ook weer terug in onze service.

Ik ben enorm trots op Easy Dinner en wat ik samen met mijn team heb neer kunnen zetten. Easy Dinner bestaat nu al meer dan 12 jaar en ik zit boordevol nieuwe ideeën om ‘uit eten gaan’ in Waddinxveen nóg aantrekkelijker te maken. Kom gezellig eens langs om te genieten van een glaasje wijn en lekker gerechtjes, het briesje van de Gouwe en de heerlijke voorjaarszon! Tot ziens bij Easy Dinner.

Apo Yilmaz

IMG_2006