Waddinxveen: ‘Oog voor kwaliteit’

“Waddinxveen was ruim een jaar geleden voor mij nog een onbekend dorp maar inmiddels is het de plaats waar ik woon en werk en voel ik me hier prima thuis. Mijn Pedicurepraktijk ‘Geralda van Heijningen’ is gevestigd aan de Joke Smithoeve 54 en ik zit hier echt op mijn plek. Nieuw zijn betekent vooral dat je veel moet uitvinden en ontdekken binnen de gemeente. Je gaat op zoek naar ondersteunende bedrijven en leveranciers in de regio en naar potentiële klanten in de buurt. Daarnaast wil je in contact komen met collega’s, zodat je elkaar kunt versterken en ondersteunen. Ik heb al diverse leuke en goede contacten opgedaan.”

Een groot netwerk aan ZZP’ers
Recentelijk ben ik bij de Open Coffee bijeenkomst aan de Nesse geweest. Wat mij het afgelopen jaar weerhield om hieraan deel te nemen, was de angst verzeild te raken in een bijeenkomst met veel grote bedrijven. Maar het blijkt dat Waddinxveen een groot netwerk aan ZZP’ers heeft. Veel daarvan waren bij deze bijeenkomst aanwezig en dit heeft leuke nieuwe ideeën opgeleverd. Het is fijn om als kleine ondernemer ideeën en gedachten uit te wisselen met andere ondernemers en soms tot te conclusie te komen dat je elkaar van dienst kunt zijn. Al deze ondernemers zijn bezig om hun bedrijf, met hun eigen visie, een plek te geven in Waddinxveen. Mijn pedicurepraktijk is hier ook een voorbeeld van. De praktijk heeft een eigen identiteit die rust, professionaliteit en kwaliteit uitstraalt. Je kunt hier terecht voor een professionele behandeling in een ontspannen sfeer. In Waddinxveen hebben de klanten oog voor kwaliteit en daarom is het een mooie plek om je onderneming te starten en uit te breiden. U bent van harte welkom in mijn praktijk.

Geralda van Heijningen
www.pedicure-geralda.nl