Weet wat er leeft!

Radio maken in Waddinxveen is best bijzonder. In een mum van tijd kom je van alles te weten over de Waddinxvener. Ondernemers, politici, inwoners en andere betrokkenen vertellen op de radio over heel uiteenlopende onderwerpen. Zo krijg je een uniek gemixt sausje als je het mij vraagt. En blijft iedereen op de hoogte van de laatste gebeurtenissen en discussies. Want een feit is: Waddinxveen is alles behalve saai! Ik vind het heerlijk om te lezen en verslind dagelijks verschillende kranten. De regionale krant mag daar niet in ontbreken. Vooral de ingezonden brieven zijn enorm interessant. Leest u die ook wel eens? Als ik het met de schrijver eens ben, geeft mij dat veel voldoening. Maar soms denk ik: doe eens wat moeite om de achtergronden te leren kennen. Over de zondagsrust en onze Hefbrug is inmiddels genoeg gezegd. Waar ik enorm van heb genoten is de doorkomst van de Tour de France door Waddinxveen én alles daar om heen: het Tour-feest, de grote opkomst en de saamhorigheid. We hebben er misschien zelfs een evenemententerrein aan overgehouden en een jaarlijks terugkerend evenement, de mountainbikewedstrijden.

Wilt u nog meer weten over Waddinxveen? Mijn collega’s van de RTW en ik vertellen u graag meer. Stemt u ook af via kabel 103.4 of FM 105.8. Iedere woensdagavond van 18.00-20.00 uur zijn één of meerdere gasten in de studio aanwezig om in mijn programma RASDEWEEKDOOR te vertellen over wat hen bezighoudt. Daar kijk ik zelf iedere week opnieuw naar uit en ben ik erg trots op. Vanaf 20 augustus is er iedere donderdagavond van 19.00-20.00 uur ook een heus WAD . . . programma. U luistert toch ook?

Tot snel,

Rob Ras