Wielaard Fietsen: al 80 jaar een begrip!

Met bijna 80 jaar ervaring is Wielaard Fietsen een waar begrip in de Dorpsstraat . De fietsenwinkel bestaat al sinds 1937! In 1946 vlak na de Tweede Wereldoorlog nam Jans Wielaard, als veertienjarig meisje, de touwtjes in handen; iets wat heel uniek was in die tijd. Jans heeft altijd met veel passie in de winkel gestaan. Ze wilde altijd het beste voor de klant. Deze pittige dame heeft haar ondernemersmentaliteit volop overgedragen aan de volgende generatie. Sinds een aantal jaar heeft Guido de leiding van het bedrijf van Jans overgenomen.

“Met veel enthousiasme en gedrevenheid verkopen en repareren wij alle soorten fietsen. We streven ernaar om altijd het beste resultaat te halen en persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Wij hebben geen mooi pasklaar verkoopverhaal, maar geven onze klanten eerlijk advies. Daarnaast staan we bekend om onze snelle service en kennen we onze klanten. Maar dat is gelukkig andersom ook het geval. Wie eenmaal bij ons in de winkel is geweest, komt meestal weer terug. Iedereen is altijd welkom.”

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuw, moderner pand in de Dorpstraat, omdat het oude pand niet meer voldeed aan de eisen. “We hebben voor nieuwbouw gekozen, omdat we echt nooit uit de Dorpsstraat weg willen! We zijn niet alleen een Waddinxveens, maar ook een Dorpsstraat icoon en dat willen we graag zo houden.”