De hotspot van Stolk Orchids: cvv Be Fair

In Waddinxveen is veel te doen en dat laten we je graag zien! Iedere maand planten we de kleurrijke vlag van Citymarketing Waddinxveen bij een echte hotspot: een plek, bedrijf of vereniging die actief is en opvalt. Deze maand wappert de vlag bij cvv Be Fair, dé hotspot van Stolk Orchids Waddinxveen.

In haar moderne kwekerij aan de G. van Dort Kroonweg teelt Stolk Orchids op een duurzame manier Phalaenopsis. Niet alleen voor deze prachtige orchideeënsoort heeft dit familiebedrijf veel passie. Ook voor Waddinxveen: regelmatig steunt het bedrijf lokale maatschappelijke activiteiten. Op de vraag wie voor het bedrijf dé hotspot van Waddinxveen is, hoefden Jan-Pieter en Corstiaan Stolk niet lang na te denken. “Dat is voor ons toch wel echt cvv Be Fair. Het is een toffe vereniging die veel doet voor de jeugd. De vereniging helpt jongeren te ontwikkelen door middel van teamsport. Het is een prachtige ontmoetingsplaats voor veel inwoners, waar mooie teamverbanden én vriendschappen ontstaan. Daarom is deze vereniging voor ons een echte hotspot!”

Cvv Be Fair bestaat al 84 jaar en is met ruim 800 leden uitgegroeid tot een écht begrip in Waddinxveen. Jeugdvoorzitter Rocco Geers: “Wij zijn een christelijke vereniging en dat zie je terug in onze normen en waarden. Zo spelen we geen wedstrijden op zondag en gaan we met respect met elkaar om. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we leden uitsluiten: iedereen is welkom om bij ons te komen sporten! Daarvoor bieden we goede faciliteiten: we hebben mooie kleedkamers met douches, nette velden en een grote kantine. Gezelligheid en een goede sfeer staan bij ons voorop. Maar ook ambitie is voor ons een belangrijk speerpunt. We zorgen voor goede trainers voor álle teams, zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen op het veld. We vinden het mooi om te zien wanneer onze leden uiteindelijk kunnen doorgroeien naar het eerste elftal. Om dat te bereiken is een goede opleiding van jongs af aan belangrijk. Want: jong geleerd is oud gedaan!”