Hotspot van de maand: Mulder-Mazda

In Waddinxveen is veel te doen en dat laten we je graag zien! Iedere maand planten we de kleurrijke vlag of banner van Citymarketing Waddinxveen bij een echte hotspot: een plek, bedrijf of vereniging die actief is en opvalt. Die vind je deze maand bij Mulder-Mazda. Deze bijzondere Mazda dealer maakt van iedere autoaankoop én aflevering een waar feest. En met altijd een extra onverwachte stap wordt jouw Mazda een ‘bezit zonder zorgen’. Een terechte Waddinxveense hotspot!

Je vindt Mulder-Mazda op een prominente plek in Waddinxveen: vlakbij de Coenecoopbrug en aan het grote kruispunt, waar iedere Waddinxvener regelmatig langsrijdt. Het familiebedrijf, dat inmiddels alweer wordt gerund door de vierde(!) generatie, vindt service en klanttevredenheid zeer belangrijk. Het enthousiaste team van medewerkers maakt dit waar met een unieke en persoonlijke aanpak. Bij Mulder-Mazda kun je terecht voor onderhoud en reparatie, advies over de juiste accessoires en voor originele onderdelen voor jouw Mazda. Mulder-Mazda heeft alles in huis om je zo goed mogelijk te helpen! Ook als je geen Mazda rijdt, ben je natuurlijk welkom voor onderhoud en advies. Een afspraak maken gaat makkelijk en je bent snel aan de beurt!

Waddinxveen op de kaart
Mulder-Mazda is blij met de vele activiteiten in Waddinxveen. Salesmanager Rémon Snel: “Wij doen daar graag aan mee. Dit jaar waren we hoofdsponsor van de Waddinxveense wielerronde en van het Woonfestival en de Baggerrun in Park Triangel. We houden wel van een grapje én van ludieke acties. Bij de Buitenbios van 14 september, georganiseerd door de Wijkplatforms, maakte je kans om de film te bekijken vanuit een Mazda MX-5. We kregen hier hele leuke reacties op. Graag geven we nieuwe Waddinxveners een warm welkom in Waddinxveen. Daarom kunnen zij, maar ook alle andere Waddinxveners, gratis onze Mazda-Mulder Verhuisbus lenen. Hoe leuk is dat? We doen dit allemaal omdat we het belangrijk vinden dat er veel georganiseerd kan worden. Als ondernemers lokaal actief zijn blijft een mooi dorp als Waddinxveen bruisend. Dat is een echte win-win, want als ondernemer heb je er natuurlijk baat bij dat Waddinxveen op de kaart staat. Deze Hotspot actie is daar een mooi voorbeeld van.”