Wonen in Waddinxveen: écht genieten!

Een Waddinxvener geniet van het dorpse karakter en profiteert tegelijk van de centrale ligging dichtbij de Randstad en belangrijke uitvalswegen. Wonen in Waddinxveen betekent wonen in een groene omgeving waar de kinderen nog lekker kunnen buitenspelen. Maar staat ook voor een lekker drankje of hapje eten in één van de gezellige restaurants, fietsen en wandelen door de polder Bloemendaal, het Gouwebos en ’t Weegje of recreëren bij de Petteplas. Waddinxveen ligt niet voor niets midden in het Groene Hart!

Een rondje door Waddinxveen brengt je langs de monumentale hefbrug, de vele winkels, fijne scholen, prachtige natuur en de vele nieuwbouwprojecten. In Waddinxveen is voor iedere smaak en elk budget een nieuwe of bestaande woning te vinden. Ben je een starter, senior of groot gezin? Wil je in een historisch pand of juist in een nieuwbouwwoning: in Waddinxveen kan het!

Waddinxveen is in beweging. Er zijn nieuwbouwprojecten zoals Alblas, ’t Suyt, ’t Gouwe, Noordpark, Nooitgedacht, Park Triangel en MOOI wonen aan de Plasweg en een gaaf nieuw winkelcentrum (Gouweplein). Hier kan je terecht voor de dagelijkse boodschappen en voor kleding-, woon-, speelgoed en andere speciaalzaken. In de grote parkeergarage, waar je twee uur gratis mag parkeren, is altijd plek.

Waddinxveen is ook zeer gunstig verbonden met de belangrijkste snelwegen van de Randstad: A12 en A20. Binnen een half uur zit je in Rotterdam, Utrecht of Den Haag. En werk je ook graag dichtbij huis? Dat is in Waddinxveen geen enkel probleem: bedrijven op Coenecoop, Distripark Doelwijk, Gouwe Park of één van de nieuwe industriegebieden bieden volop kansen.